Har suttit och kollat på melodifestivalen, skönt att det är slut med de där deltävlingarna iaf. Nu är det väl bara andra chansen och finalen kvar va? Man har ju redan glömt av de första låtarna som gick till final. Jaja, man lär ju bli påminnd snart om dom =)

Jag har snart lyckats gå ner 10 kg och jag skulle vilja göra något för att föreviga det tillfället, funderar på att ta hål i örat (har redan 2 i ett å 1 i ett). Jag är för feg för tatuering så det kanske e ett bra alternativ. Då kan jag tänka på min viktresa när jag ser hålen =) mm jag vet inte ännu, någon annan som har något kul förslag eller något som ni gjorde när ni nådde en milstolpe.

Hade vart tufft att efter
10 kg - ett hål i örat
20 kg - ett hål i andra örat
30 kg - ngn snygg tatuering eller piercing i naveln. (piercing i naveln, bara för att jag alltid har känt att jag inte kan ha det)

Kan vara kul att ändra dom tankarna när man har nått ett sådant häftigt resultat.

jaja jag får fortsätta komma på saker att göra... men jag vill ju att det ska vara något som inte försvinner eller ngt som man inte glömmer. Visst jag kan ju köpa kläder efter varje etapp men då kommer jag nog glömma det, det ska va ett minne för livet. Och jag e alldeles för feg/livrädd för  saker som bungyjump eller fallskärmshoppning, annars hade det varit en häftig grej att belöna sig med.