Hej alla fina människor.

Idag är det fredag, fint väder och jag är ledig. Jag kan knappt minnas när jag var ledig en hel helg senast. Dessutom är det fint väder ute och ska bli ännu finare väder i morgon.

Jag ska snart ta mig ut på en liten shoppingsväng, har lite saker jag skulle behöva köpa mig. För hoppningsvis kommder det lite bilder på detta senare.

Jag ska köpa en liten tröst present till hjärtat, han var ute och fiskade igår och blev då stucken av en Fjärsing, de är ju giftiga de jäklarna. Så jag satt i telefon med sjukvårdsupplysningen en lång stund innan han kom hem. Sedan fick han sitta med fingret i "glo varmt" vatten i 1 timma. Smärtan avtog men fingret är fortfarande svullet på han stackarn. Svullnaden kan sitta i i veckor upp till månader. Hoppas det inte dröjer så länge.

Sedan ska jag försöka skaffa mig lite nya underkläder, efter 30 kg sägs sig det självt att man behöver en ny garderob även där.

Sedan en fin top tänkte jag mig till i morgon, då min fina vän Johanna med sambo (snart man) och lilla söta W som är 8 månader. Har inte sett henne på ett tag, de växer ju så snabbt de små liven.

Sedan kanske det blir lite annat handlande oxå, vi får se hur det går med det.

Hoppas ni får en fin fredag
KRAM